august, 2020

This is a repeating event

05aug11:0013:00Myteomvisninger i landskabet for børnKan du lide vikinger og guder? Og er du vild med gode historier? Så skal du helt sikkert høre om Lejres vilde sagnkonger!

Kan du lide vikinger og guder? Og er du vild med gode historier? Så skal du helt sikkert høre om Lejres vilde sagnkonger! Deres historier indeholder nemlig det hele og mere til.

Kom med på en oplevelsesrig og sansefyldt tur i sagnkongernes Lejre hver onsdag i sommerferien. Vi sætter kroppen i brug og går i sagnkongernes fodspor. Vi skal råbe som skjalden i hallen, drikke bjørneblod og snakke om de nordiske guder – lige fra Odin til Freja.

Det imponerende kulturlandskab i Gl. Lejre med den smukke natur midt i Nationalpark Skjoldungernes Land er de perfekte omgivelser til en dag med familien. Der er varm kaffe, kolde vand og fristende is på køl, så hele familien kan gøre en dag ud af turen til kongerigets vugge.

Anbefalet aldersgruppe: 6-12 år

Turen er ca. 2 km lang og varer 1 time. Husk praktisk fodtøj. Maks antal deltagere: 20 efter først til mølle princippet.

Tid, pris og sted:
Alle onsdage kl 11:00 og 13:00 i hele sommerferien.

Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Lejre

(Onsdag) 11:00 - 13:00