oktober, 2022

18okt(okt 18)11:0020(okt 20)14:00Efterårsferie: Rååårk råååårk – ravnene kommer!

Prøv kræfter som Odins trofaste følgesvende i efterårsferien, når Lejre Museum inviterer hele familien på besøg i Hugin og Munins verden d. 18., 19. og 20. oktober.

Odin fra Lejre sidder på højsædet Lidskjalv med Hugin og Munin ved sin side. I den nordiske mytologi var Hugin og Munin Odins flyvende efterretningstjeneste: ved daggry fløj de to ravne ud til alle verdens afkroge for at indsamle efterretninger. Vel hjemme igen satte de sig på Odins skulder og fortalte ham alt, hvad de havde set og hørt.

Hele familien kan opleve udstillingen ”Sagnkongernes Lejre” fra fugleperspektiv, når vi i efterårsferien omdanner den til Hugin og Munins verden. I vil blive sendt afsted på mission blandt Lejres vikinger af selveste Odin! Vores ravneekspert står klar mellem kl. 11 og 14 til at klæde jer på, fortælle vilde historier og introducere jer for gudernes konge.

Obs: det kræver en smartphone, der kan læse QR-koder, at deltage i aktiviteten.

Efteråret på Lejre Museum står i Odin, Hugin og Munins tegn. D. 29. september byder vi velkommen til sagaforsker Annette Lassen og foredraget ”Odins mange ansigter” og efterårsferien står på ravne-aktiviteter for hele familien og særrundvisningen ”Odin, Hugin og Munin”.

18., 19. og 20. oktober kl 11-14. Missionen tager 30-45 minutter at gennemføre.
Pris: voksne: 60 kr. Børn under 18: gratis. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig.
Sted: Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

18 (Tirsdag) 11:00 - 20 (Torsdag) 14:00