juli, 2020

This is a repeating event

08jul11:0013:00Myteomvisninger i landskabet for børnKan du lide vikinger og guder? Og er du vild med gode historier? Så skal du helt sikkert høre om Lejres vilde sagnkonger!

Mere

Detaljer om begivenheden

Kan du lide vikinger og guder? Og er du vild med gode historier? Så skal du helt sikkert høre om Lejres vilde sagnkonger! Deres historier indeholder nemlig det hele og mere til.

Kom med på en oplevelsesrig og sansefyldt tur i sagnkongernes Lejre hver onsdag i sommerferien. Vi sætter kroppen i brug og går i sagnkongernes fodspor. Vi skal råbe som skjalden i hallen, drikke bjørneblod og snakke om de nordiske guder – lige fra Odin til Freja.

Det imponerende kulturlandskab i Gl. Lejre med den smukke natur midt i Nationalpark Skjoldungernes Land er de perfekte omgivelser til en dag med familien. Der er varm kaffe, kolde vand og fristende is på køl, så hele familien kan gøre en dag ud af turen til kongerigets vugge.

Anbefalet aldersgruppe: 6-12 år

Turen er ca. 2 km lang og varer 1 time. Husk praktisk fodtøj. Maks antal deltagere: 20 efter først til mølle princippet.

Tid, pris og sted:
Alle onsdage kl 11:00 og 13:00 i hele sommerferien.
Gratis

Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Lejre

Tidspunkt

(Onsdag) 11:00 - 13:00

Adresse

Lejre Museum

OREHØJVEJ 4B, 4320 LEJRE

Til top
X
post-1509

Butik

BEGIVENHED

Besøg Lejre Museums butik hvor du finder et varieret udvalg af varer bl.a. historiske smykker, bøger, legetøj, drikke og meget mere. Mange af varerne kommer med en lille historie tilknytte. I Butikken kan også købes billet til museets udstillinger såvel som til museets forskellige arrangementer.

Lejre Museum tilbyder også muligheden for at stille tørsten og den søde tand. I museets lille cafehjørne kan du nyde økologisk, fairtrade Puro kaffe, økologisk juice, smoothies og sodavand fra Naturfrisk Ørbæk Bryggeri, Hansen’s Is samt chokolade fra den lokale chokoladeverdensmester Friis-Holm m.m. I sommerhalvåret kan du nyde dine køb og solens stråler i vores udendørs cafemøbler.

Det er gratis entré til museets butik og café.

banner_gul_99x32

Åbent i påsken
Alle dage kl. 11-16