oktober, 2020

This is a repeating event

13okt19:0021:00Efterårsferie - Mørkeomvisninger for familien i Gl. Lejre

Når mørket falder på begynder myter at vågne og sagnene om fortidens konger i Lejre træder frem i skyggerne. En dis lægger sig hen over landskabet, så guderne kan færdes uden at ses, mens kragerne svæver over højene. En helt særlig stemning breder sig og sammen skal vi på opdagelse i mørket!

Vi tager lommelygter med og besøger de gamle vikingegravpladser, dér hvor den store, mægtige konge boede og går tværs gennem det land, hvor et stort monster engang hærgede! Undervejs på den sansefyldte tur, der er sprængfuld af vilde og fantastiske historier, skal vi være klar til at vise, at vi er modige, stærke og fulde af fantasi!

Tag familien med til et anderledes efterårsarrangement, som I helt sikkert ikke glemmer lige foreløbig. Med til turen kan I tilkøbe jer en varm kakao eller en opfriskende kop kaffe i museumsbutikken.

Anbefalet aldersgruppe: 8-12 år.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejret. Turen er ca. 2-3 km lang og der mulighed for at bruge toilet på museet, hvor turen starter og slutter. Selve turen varer 1,5 time, og museet er åbent fra kl. 18.45-21.00.

Turen er arrangeret i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land.

13.+15. oktober, 19-21

Gratis. Tilmelding nødvendig via billetto.dk.

COVID-19 forholdsregler: ROMU følger myndighedernes anbefalinger og har tilpasser arrangementet efter gældende retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen.

(Tirsdag) 19:00 - 21:00