oktober, 2020

This is a repeating event

13okt19:0021:00Efterårsferie - Mørkeomvisninger for familien i Gl. Lejre

Mere

Detaljer om begivenheden

Når mørket falder på begynder myter at vågne og sagnene om fortidens konger i Lejre træder frem i skyggerne. En dis lægger sig hen over landskabet, så guderne kan færdes uden at ses, mens kragerne svæver over højene. En helt særlig stemning breder sig og sammen skal vi på opdagelse i mørket!

Vi tager lommelygter med og besøger de gamle vikingegravpladser, dér hvor den store, mægtige konge boede og går tværs gennem det land, hvor et stort monster engang hærgede! Undervejs på den sansefyldte tur, der er sprængfuld af vilde og fantastiske historier, skal vi være klar til at vise, at vi er modige, stærke og fulde af fantasi!

Tag familien med til et anderledes efterårsarrangement, som I helt sikkert ikke glemmer lige foreløbig. Med til turen kan I tilkøbe jer en varm kakao eller en opfriskende kop kaffe i museumsbutikken.

Anbefalet aldersgruppe: 8-12 år.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejret. Turen er ca. 2-3 km lang og der mulighed for at bruge toilet på museet, hvor turen starter og slutter. Selve turen varer 1,5 time, og museet er åbent fra kl. 18.45-21.00.

Turen er arrangeret i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land.

Tid, pris og sted

13.+15. oktober, 19-21

Gratis. Tilmelding nødvendig via billetto.dk.

Lejre Museum, Orehøjvej 4b, 4320 Lejre

COVID-19 forholdsregler: ROMU følger myndighedernes anbefalinger og har tilpasser arrangementet efter gældende retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Tidspunkt

(Tirsdag) 19:00 - 21:00

Adresse

Lejre Museum

OREHØJVEJ 4B, 4320 LEJRE

Til top
X
post-1509

Butik

BEGIVENHED

Besøg Lejre Museums butik hvor du finder et varieret udvalg af varer bl.a. historiske smykker, bøger, legetøj, drikke og meget mere. Mange af varerne kommer med en lille historie tilknytte. I Butikken kan også købes billet til museets udstillinger såvel som til museets forskellige arrangementer.

Lejre Museum tilbyder også muligheden for at stille tørsten og den søde tand. I museets lille cafehjørne kan du nyde økologisk, fairtrade Puro kaffe, økologisk juice, smoothies og sodavand fra Naturfrisk Ørbæk Bryggeri, Hansen’s Is samt chokolade fra den lokale chokoladeverdensmester Friis-Holm m.m. I sommerhalvåret kan du nyde dine køb og solens stråler i vores udendørs cafemøbler.

Det er gratis entré til museets butik og café.

banner_gul_99x32

Åbent i påsken
Alle dage kl. 11-16