august, 2020

13aug11:0015:00HISTORISK SOMMERVANDRINGHøjene mellem husene

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum igen til en række spændende, historiske sommervandringer i Lejreområdet. Alle ture starter kl 11 ved Lejre Museum. Efter vandringerne kan der købes kaffe og is i museumsbutikken og der er mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen.

8 km vandretur langs Kornerup Å til Lejre Stationsby og videre i de nyere parcelhusbebyggelser, hvor vi ser, hvordan bebyggelserne er indpasset under hensyntagen til de mange oldtidshøje. Bl.a besøges “Hvilehøj”, der ligger i en villahave, mens ture går ind gennem Ny Allerslev og forbi Allerslev dysse. Pause undervejs til spisning af medbragt madpakke.

Varighed: 4 timer. Mødested: P-pladsen ved Lejre Museum.

Billetter skal reserveres på forhånd på billetto.dk

(Torsdag) 11:00 - 15:00