august, 2020

30aug11:0012:30HISTORISK SOMMERVANDRINGI vikingernes fodspor

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum igen til en række spændende, historiske sommervandringer i Lejreområdet. Alle ture starter kl 11 ved Lejre Museum. Efter vandringerne kan der købes kaffe og is i museumsbutikken og der er mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen.

2 km vandretur i Lejrekongernes fodspor rundt om Gl. Lejre. Hør fortællingen om jernalderens og vikingetidens gravpladser øst for landsbyen og bebyggelserne vest herfor.

Varighed: 1,5 time. Mødested: P-pladsen ved Lejre Museum.

OBS: Fremmedsprog: tysk, fransk og engelsk.

Billetter skal reserveres på forhånd på billetto.dk

(Søndag) 11:00 - 12:30

d.8-7-2020