juli, 2020

05jul11:0013:30HISTORISK SOMMERVANDRINGÅvandring omkring Gl. Lejre

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum igen til en række spændende, historiske sommervandringer i Lejreområdet. Alle ture starter kl 11 ved Lejre Museum. Efter vandringerne kan der købes kaffe og is i museumsbutikken og der er mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen.

5 km vandretur over middelalderens dæmning til Kornerup Å, Maglebro, Kongebro, Lejre Stationsby, Enghavebro og hjem over Hestebjerg. Pause undervejs til spisning af medbragt madpakke. Varighed: 2,5 timer. Mødested: P-pladsen ved Lejre Museum.

Billetter skal reserveres på forhånd på billetto.dk

(Søndag) 11:00 - 13:30