august, 2021

This is a repeating event

19aug11:0012:30I vikingernes fodsporPå dansk og fransk

2 km vandretur i Lejrekongernes fodspor rundt om Gl. Lejre. Oplev både den monumentale gravplads øst for landsbyen skabt af sten opstillet i en skibsform og den store gravhøj opkastet over en af Lejres første konger, samt vest for Gl. Lejre de autentiske rammer for Danmarks største kongehal. Pause undervejs til spisning af medbragt madpakke.

Historiske sommervandringer ved Lejre Museum 2021

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum til en række af de populære historiske sommervandringer i Lejreområdet. Vandringerne, som både starter og slutter ved Lejre Museum, har fokus på samspillet mellem kultur, natur og bevægelse og ledes af engagerede, frivillige turguider.

Turene rundes af i Gl. Kongsgaards hyggelige rammer med mulighed for kaffe og kage, som bestilles inden turens start. Der er også mulighed for at opleve spotudstillingen ”Skelettet i kongehallen – Hvem var han?” på Lejre Museum efter turen.

Sprog

Dansk og fransk

Torsdag d. 19. og torsdag d. 26. august kl. 11-12.30

Estimeret varighed: 1,5 time. Mødested: P-plads foran Lejre Museum.

Sommervandring: Gratis

Kaffe og kage på Gl. Kongsgård: 40 kr.

Entré på Lejre Museum: 60 kr. (Gratis for Klub ROMU-medlemmer)

Husk praktisk fodtøj.

(Torsdag) 11:00 - 12:30