juni, 2022

26jun10:0016:00KILDEMARKED PÅ TADRE MØLLE

Kom og vær med når vi afholder det populære Kildemarked på den smukke møllergård i Elverdamsdalen.

ROMU og Tadre Mølles venner holder den historiske tradition i live, ved at kalde til Kildemarked omkring Sankt Hans og fejre den danske sommer.

Siden 2001 har Tadre Mølle den 4. søndag i juni, lagt rammerne omkring Kildemarkedet i de naturskønne omgivelser. Traditionen tro, vil der på dagen være mulighed for at møde stadeholdere, håndværkere og kunstnere der præsenterer deres brede udvalg af originale og håndlavede varer. Derudover vil der også være underholdning i form af musik, gøgl og konkurrencer.

ROMU og Tadre Mølles venner sørger for, at der på dagen vil være fyldt med gode oplevelser i og omkring den gamle vandmølle.

Oprindeligt sagde traditionen, der har rødder helt tilbage til middelalderens Danmark, at man kunne blive helbredt for alverdens sygdomme og forfærdeligheder ved at drikke af vandet fra hellige kilder, der var specielt livgivende i dagene omkring fejringen af Sankt Hans.

Det blev et tilløbsstykke, der gav anledning for handel og sjov og har udviklet sig til en kærkommen årlig begivenhed for hele familien.

Til Kildemarkedet på Tadre Mølle vil der være underholdning, en lang række boder med alskens lækre varer, salg af mad, sødt og drikke samt en fantastisk sommerstemning og atmosfære.

Entré. Voksne: 35 kr. Børn og unge under 18 år: Gratis

26. juni 2022 kl 10-16

35 kr.

Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø.

(Søndag) 10:00 - 16:00

Gl. Kongsgård