juni, 2021

26jun(jun 26)11:0008aug(aug 8)16:00Mysteriejagt for hele familienHent oplevelsespakken på museet!

Lad jer overraske, når sagn og myter udfolder sig, og I tvinges til at bemærke alle de detaljer, som I måske så ofte ville overse. Gå på opdagelse og lad den spektakulære historie om Danmarks første kongesæde river jer med, når Lejre Museum sætter rammen for en mystisk, tankevækkende og aktiv dag i Lejre.

Gennem ledetråde bliver I sat på sporet af det gådefulde Lejre. For at deltage i aktiviteten skal I blot henvende jer i butikken i åbningstiden, hvor I vil få udleveret en oplevelsespakke, der leder jer på rette vej i naturen.

På turen skal I gøre brug af krop, fornuft og fantasi for at komme nærmere løsningen. Familiens dynamikker kan blive sat på spil, når I sammen skal finde kodeordene.

Anbefalet aldersgruppe: 10-14 år
Vi anbefaler grupper på 2-5 personer

Turen er ca. 3 km lang og varer 1,5 time. Husk praktisk fodtøj.

Det er muligt at købe is, vand og kaffe i museumsbutikken.

Bemærk at materialerne skal leveres retur til museet, hvor oplevelsen bør påbegyndes senest kl. 14.00.

I åbningstiden hele sommerferien (26.06-08.08)

Voksne: 60 kr.
Børn og unge 0-17 år: Gratis.
Billetten giver også mulighed for besøg i udstillingen på dagen.

Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Lejre

Juni 26 (Lørdag) 11:00 - August 8 (Søndag) 16:00