juli, 2020

01jul11:0009aug(aug 9)16:00Oplevelsesrig mysterie-jagt for hele familienTag på skattejagt i det mytiske landskab og oplev Lejre, som du aldrig har oplevet det før.

Mere

Detaljer om begivenheden

Tag på skattejagt i det mytiske landskab og oplev Lejre, som du aldrig har oplevet det før. Vi kalder alle eventyrlystne børn og deres voksne! Nu er det tid til at gå i dybden sammen, når I får lov til at blive hovedpersonen i jeres egen detektivroman. Gennem ledetråde bliver I sat på sporet af det gådefulde Lejre. Lad jer overraske, når sagaerne åbner sig op, og I tvinges til at bemærke alle de detaljer, som I måske så ofte ville overse. Gå på opdagelse sammen og lad den spektakulære historie om Danmarks første kongesæde udfolde sig, når vi sætter rammen for en mystisk, tankevækkende og aktiv dag i Gl. Lejre.

Vi sælger kolde drikke, varm kaffe og lækre is i museumsbutikken. For at deltage i aktiviteten skal I blot henvende jer i butikken i åbningstiden, hvor I vil få udleveret en oplevelsespakke med konvolutter, der leder jer på rette vej ud i Lejres skønne natur.

Anbefalet aldersgruppe: 8-16 år
Vi anbefaler grupper på 2-5 personer

Turen er ca. 3 km lang og varer 1,5 time. Husk praktisk fodtøj.

Tid, pris og sted:
Alle dage fra d. 1. juli hele sommerferien
Gratis
Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Lejre

Tidspunkt

Juli 1 (Onsdag) 11:00 - August 9 (Søndag) 16:00

Adresse

Lejre Museum

OREHØJVEJ 4B, 4320 LEJRE

Til top
X
post-1509

Butik

BEGIVENHED

Besøg Lejre Museums butik hvor du finder et varieret udvalg af varer bl.a. historiske smykker, bøger, legetøj, drikke og meget mere. Mange af varerne kommer med en lille historie tilknytte. I Butikken kan også købes billet til museets udstillinger såvel som til museets forskellige arrangementer.

Lejre Museum tilbyder også muligheden for at stille tørsten og den søde tand. I museets lille cafehjørne kan du nyde økologisk, fairtrade Puro kaffe, økologisk juice, smoothies og sodavand fra Naturfrisk Ørbæk Bryggeri, Hansen’s Is samt chokolade fra den lokale chokoladeverdensmester Friis-Holm m.m. I sommerhalvåret kan du nyde dine køb og solens stråler i vores udendørs cafemøbler.

Det er gratis entré til museets butik og café.

banner_gul_99x32

Åbent i påsken
Alle dage kl. 11-16