juli, 2020

01jul11:0009aug(aug 9)16:00Oplevelsesrig mysterie-jagt for hele familienTag på skattejagt i det mytiske landskab og oplev Lejre, som du aldrig har oplevet det før.

Tag på skattejagt i det mytiske landskab og oplev Lejre, som du aldrig har oplevet det før. Vi kalder alle eventyrlystne børn og deres voksne! Nu er det tid til at gå i dybden sammen, når I får lov til at blive hovedpersonen i jeres egen detektivroman. Gennem ledetråde bliver I sat på sporet af det gådefulde Lejre. Lad jer overraske, når sagaerne åbner sig op, og I tvinges til at bemærke alle de detaljer, som I måske så ofte ville overse. Gå på opdagelse sammen og lad den spektakulære historie om Danmarks første kongesæde udfolde sig, når vi sætter rammen for en mystisk, tankevækkende og aktiv dag i Gl. Lejre.

Vi sælger kolde drikke, varm kaffe og lækre is i museumsbutikken. For at deltage i aktiviteten skal I blot henvende jer i butikken i åbningstiden, hvor I vil få udleveret en oplevelsespakke med konvolutter, der leder jer på rette vej ud i Lejres skønne natur.

Anbefalet aldersgruppe: 8-16 år
Vi anbefaler grupper på 2-5 personer

Turen er ca. 3 km lang og varer 1,5 time. Husk praktisk fodtøj.

Tid, pris og sted:
Alle dage fra d. 1. juli hele sommerferien